Nya priser på detekterbart den 1 februari

Vi måste återigen justera våra priser från den 1 februari. Vår omvärld är fortsatt turbulent med råvarubrist, pandemi, logistikstörningar och ändrade tullregler i samband med Brexit. Vår leverantör Detectamet genomförde därför en prishöjning per 1 januari, och vi måste följa efter. Som plåster på såren erbjuder vi 15 % i rabatt på ett par av våra storsäljare, detekterbara pennor. Erbjudandet gäller fram till den 31 januari.
Kontakta oss gärna för förnyad offert på sales@mobergs.se eller via telefon på 040-680 80 60

Observera att nedan erbjudanden kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.

15 % rabatt på våra storsäljare till den 31 januari

Heavy Duty pennan

Mobergs mest sålda metalldetektor- & röntgenssynliga infällbara penna. Det utmärkande med pennan är dess hållbara design och höga detekterbarhet som gör den till ett måste för alla livsmedelstillverkare.

Går att beställa med eget tryck samt serienummer.

Elephant retractable pen

Elephant Retractable pen

Elephant Retractable pen, den senaste detekterbara pennan är stark och tålig som en elefant, därav namnet. Den har infällbar spets, finns i flera färger och bläck-varianter samt har en snygg ergonomisk design som ger bra grepp även med handskar.

Går även att beställa med eget tryck och serienummer.

Detekterbara produkter i tiden…

Detekterbara munskydd

Detekterbara munskydd med aluminiumfolieremsa, finns i lager i Malmö. Passar för användning inom produktion i livsmedelsindustrin. Säljes i 50-pack.

Observera att denna produkt inte har någon certifiering för hur effektivt de filtrerar bakterier. Denna produkt ska alltså inte betraktas som medicinskt eller PPE klassat.